Vieze, dikke Kakkerlak

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Linda

05 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam

Heej,,

Auto:
Nou Renate en ik hebben eindelijk een auto ! Een rode Nissan Sentra! Hij rijdt heel goed ! We hadden zaterdag al gebeld of wij een huur auto konden huren en hij had er wel 1 maar we moesten maandag maar even terug bellen. Renate had stage en ik niet dus ik had om 10 uur even gebeld naar die meneer. Nou hij had er 1 maar de richtingaanwijzer was kapot dus die moest hij eerst maken, hij zou ons nog iets laten weten. Dat deed hij dus niet! Wij dinsdag weer gebeld en hij moest nog wachten op de dingen om die richtingaanwijzer te maken. Renate en ik zaten net te overleggen wat we 's avonds gingen eten toen die meneer weer belde, hij ging even een test rondje maken en dan kwam hij hem brengen. Wij helemaal blij en hadden meteen besloten dat we dan maar ergens anders gingen eten want we konden nu toch weg met de auto..
Auto deed het perfect, we weten alleen niet hoe hard we rijden want de kilometerteller doet het niet! Maar dat maakt niet uit!
Renate en ik hebben ook besloten dat we oms te beurt met de auto naar stage gaan en dat de ander dan met de bus gaat!

Kakkerlak:
Ja hoor, Renate en ik hebben een kakkerlak moeten vangen! En wat voor ! Echt een grote,,Ongeveer net zo groot als mijn pink, en dan ook nog heel dik ook!! GADVERDAMME! Hij was gewoon echt vies!
Nou wij zaten gezellig buiten te eten (Renate had gekookt) Een hele lekkere mexicaanse bonenschotel! Met paprika!!:) En daarna nog even gekletst toen ik opeens iets zag lopen, ik zeg tegen Renate, daar loopt een beest, Renate kijken, zegt ze: Dat is een kakkerlak!! Ik zo, oke!! Gadver !! Wij snel alles opgeruimd en afgewassen, wat thee gezet en lekker op de kamer (beide apart) dvd gekeken! Daarna heb ik nog ff wat gelezen en ben ik in een DIEPE slaap gevallen! Op een gegeven moment hoor ik iemand allemaal op mijn deur bonken, ik zeg doodgewoon ja, maar ja de deur moet altijd op slot dus er kon niemand in. Ik snel naar mijn deur, staat Renate daar,,; er zit een kakkerlak op mijn kamer! Dus ik meteen mee kijken, en ja hoor, ik zag hem,,! Wij beide op een stoel of iets anders staan! Oke wat nu, ik een bakje gepakt zodat hij daar onder kan zitten, maar ja die beesten zullen wel sterk zijn dus maar een deksel gepakt! maar ja dat beest was slim en ging van de ene kan van de kamer naar de andere kant! Wij dus ook allemaal verspringen op de stoelen, tafel en bed! Je had ons echt moeten zien en horen!1 Geweldig! En mij kennende gil ik heel hard!!:):D
Maar we hadden hem nog steeds niet, hij zat nu achter de make-up kast van Renate dus ik een bus deo gepkat en op die kakkerlak gespoten, maar hij begon daarvan helemaal te flippen! Hij probeerde te vliegen(kunnen kakkerlakken dat..??)op een gegeven moment zoveel gespoten dat hij op de grond lag en ik die deksel erop gedaan. Even alles geventileerd en toen ben ik maar naar bed gegaan!
Lag ik bijna te slapen begint Renate weer te gillen, er zat er 1 bij het raam, ik dus er weer snel heen. Maar we zagen hem nergens, hij zal wel al naar buiten zijn, heel de kamer doorzocht en nergens was hij, dus ik maar weer naar bed!

Volgende dag zou ik Renate naar stage brengen want ik zou ook even langs gaan bij stage om kennis te maken. Renate had vanacht dus helemaal niet geslapen, allemaal naar gedroomd, maar dat kan ik wel begrijpen!
Uiteindelijk hoef ik niet naar mijn stage, maar morgen vroeg om 9 uur moet ik daar zijn. Ben wel benieuwd!!

Foto's:
Ik heb een aparte site waar alle foto's opstaan:

Strand:
Maandag zijn we met z'n alle(meiden van het huis erbij) naar het strand geweest, was lekker, ook een mooi strand!
En dinsdag morgen heb ik hier eventjes in de zon gezeten en ben meteen verbrandt!! Jeetje wat ben ik toch goed bzig he..:P

Ps. Papa en mama, jullie mogen trots op me zijn! Ik drink hier serieus echt super veel! meer als een liter per dag! Goed he! (sorry moest ik ff kwijt)

Verder heb ik eigenlijk iets bijzonders meer te melden, heb mijn kamer een beetje opgevrolijkt met foto's die in mijn agenda zaten en met de tekening van Ilse!

Tot het volgende verhaaltje!!

liefs

• 05 Februari 2009 - 17:37

Evelien:

leuk leuk leuk!!
    ben benieuwd naar alle fotos en ''t nieuwe verhaaltje!!

xx eef

• 05 Februari 2009 - 18:03

Suus (T.):

Hee lin,
    wat een verhaal weer! En ik weet hoe groot kakkerlakken kunnen zijn, dus het spreekt helemaal tot de verbeelding!!
    Wat ik je nog wilde vragen: stuur jij even wat zon richting Tilburg? Ik ben helaas geveld door het griepvirus, maar met een beetje zon weet ik zeker dat ik zo beter zou zijn!
    Geniet ervan meis!
    X

• 05 Februari 2009 - 19:07

Jojanneke:

Hee Lin,

Ik heb de foto's even bekeken, kreeftje!! hihi
    Leuk om te horen dat het allemaal goed gaat!
    Ben benieuwd hoe je stage bevalt! Succes.
    X

• 06 Februari 2009 - 06:04

Susan Coppens:

Hoi Linda!
    Zo te lezen ga je daar een hele mooie tijd mee maken! (met hopelijk niet al te veel vieze beestjes!!)
    En die foto's...! Dat strand, jeetje, echt mooi!
    Geniet van die mooie omgeving en veel succes met je stage!
    Groetjes Susan

• 06 Februari 2009 - 06:52

Mij:

Hee meisje,
    Ik hoor al wel het gaat je goed,
    alleen jammer dat de snelheidsmeter het niet doet!
    Ik word zo jaloers van dat mooie strand,
    stuur je dat een beetje naar deze kant?
    Dat kleurtje heb je goed gedaan,
    hoe zal dat de rest van de tijd gaan?
    Die kakkerlak ziet er ook lekker uit,
    goed van jullie van die deospuit.
    Hopelijk gebruik je die daarvoor niet te veel,
    anders zitten er binnenkort nog een deel!
    Heel veel succes met je kindjes volgende week,
    ik hoop dat ik je tegen die tijd nog wel spreek.
    Nog veel plezier en geniet ervan,
    en laat ze daar eens zien wat jij allemaal kan!

Heel veel kussen van mij

• 06 Februari 2009 - 07:01

Inge:

Hoi!

Heb je gisteren al even gesproken, maar vind je verhaal met die kakkerlak wel erg grappig! Zie je al helemaal staan, en kei hard gillen! En dat je nu een auto hebt, erg makkelijk! Ik begin al af te tellen totdat wij daar lekker in de zon mogen zitten! Succes volgende week met je stage!

Liefs Inge

• 06 Februari 2009 - 07:41

Ellen:

Hey Lin!
    heb je foto's net bekeken. Wat een heerlijk strandje. Weer ziet er gelukkig ook al wat beter uit, das mooi want alleen maar regen daar ga je natuurlijk niet voor naar curacao! Je bent wel behoorlijk verbrand ja zag ik op de foto auwtsj...maja wordt straks vast ook mooi bruin als je wat meer gewend bent aan het weer daar :)
    En die kakkerlak...bah bah. Volgens mij hebben jullie heel het huis wakker gegild die nacht of niet soms? haha maar wel slim hoor om deo te gebruiken, goed bezig!
    Nou geniet nog een weekendje van de rust en daarna heel veel plezier en succes op je stage. Ben benieuwd hoe dat gaat bevallen!

Liefs xXx

• 06 Februari 2009 - 07:55

Janny:

Ha Linda
    Wat een avontuur met de kakkerlak ik vind ze ok afschuwelijk en vies.Hoop dat jer niet teveel meer krijgt. Met de auto kun je nu ook op pad ideaal let op je snelheid. Heel veel plezier op je stage volgende week liefs Janny

• 06 Februari 2009 - 08:32

Linda:

Super leuk die foto;s...!!
    succes met de kakkerlakken;)
    geniet ervan!! groetjes x wen

• 06 Februari 2009 - 09:33

Marijke:

Heej Lin,
    je hebt het wel naar je zin hoor ik :D
    In de supermarkt kun je trouwens van die bussen kopen om kakkelakken te vermoorden. Is missch handig anders moet je elke keer een nieuwe deo kopen. :P
    x marijk

• 06 Februari 2009 - 10:32

Roos:

Heej meid!

Al meteen een spannende week beleefd! Kakkerlakken zijn wel heeeeel erg vies ieeh! Maar nu weet ik meteen wat dat geluid was dat ik van de week hoorde, dat was jij die aan het gillen was! Ik dacht al, lijkt wel of Lin heel dichtbij is ;)
    Nee meid, je hebt het goed opgelost!
    Ik wordt al wel ontzettend jaloers van dat strand, ziet er echt heerlijk uit! Alleen jammer van je huidje, die moet je toch iets beter gaan beschermen, meid!
    Heel veel succes op stage en we horen wel hoe het is geweest!

Liefs

• 06 Februari 2009 - 16:59

Carrie:

Hoi Linda,

Ik heb je hier horen gillen!!!!!!
    Wat een "gave"auto, maar ja, het rijdt en het zit droog, en nu maar hopen dat ze daar niet zo nauw letten op de snelheid.
    Een leuk kleurtje heb je ook al.
    Hier gaat alles z'n gangetje, en dat is maar goed ook.
    Nou Linda, wij vinden het erg leuk om van je belevenissen op deze manier op de hoogte te blijven.
    Tot mails,

Piet en Carrie en de nazaatjes + aanhang.

• 07 Februari 2009 - 11:40

Je Broer:

leuke fotos en mooie auto maar je hebt daar dus al een niew vriendje gevonden (de kakerlak) maar stonk hij zo erg omdat je hem vol me deo had gespoten?
    groeten frank

• 07 Februari 2009 - 14:59

Hein:

Hoi Linda.
    Een heel erg leuke site. Je hebt dus nog meer huisgenootjes, gezellig! De foto´s zien er ook mooi uit, mooi strand, lekker weerte, het gata daar volgens mij helemaal goed komen. Heel veel plezier daar!!
    Groeten Hein

• 07 Februari 2009 - 18:54

Lisette:

Heej Linda

Wel erg vies hoor die kakkerlak:D
    Goed smeren met zonnebrand voor je huid goed voor jezelf blijven zorgen:).
    Leuke foto's trouwens nu weet je ten minste een beetje hoe het er uitziet.
    Dat strand!!! Ik zou willen dat ik daar ook zat hier heeft het zo wat heel de dag geregent echt K*T weer.

Veel plezier nog meissie!!!

Groetjes
    Kusjes
    Lisette

• 08 Februari 2009 - 12:43

Suus Haas:

en als je drinkt wa drink je dan... :P

• 08 Februari 2009 - 14:18

Nieke,teun En Famke:

ha Linda,

nog kakkerlakken gevonden? We zitten met oma Trees je site en foto's te kijken. Oma vindt dat je wel erg verbrand bent. Heel veel sucses met je eerste stagedag.

10.000 kusjes van ons en ook van mama en papa

• 10 Februari 2009 - 15:24

Heej Linda:

Alles goed daar meid? geen gekke beesten meer tegengekomen buiten die dikke kakkerlakken dan? Stuur maar wat goej weer deze kant op!
    weer sneeuw gehad hier!

Fijn dat jullie al snel een auto hebben gevonden. enne niet te snel rijden dan he, anders moet je je zus weer meenemen uit eten!

groetjes Guido

• 10 Februari 2009 - 19:46

Elly:

Hoi Linda, op de valreep nog even reageren op je kakkerlak-avontuur, want we verwachten natuurlijk weer zo'n gezellig verhaal van je. Op aanraden van je vader ook het verhaal van Renate gelezen. Ook leuk! Alles naar wens gegaan met je stage, met de auto? We lezen weer graag wat van je! Liefs

• 12 Februari 2009 - 17:14

Nicole:

hey drolleke,
    je had mijn oude e-mail opgegeven voor waar ben jij :P. Kheb ut ff geroggeld nu.
    Wat leuk om al die verhaaltjes bij te lezen, zie je tot nu toe doe ik dit enorm goed he :D
    Ik ben met roos en ellen flink aan de slag gegaan met sporten, we doen nu vaak op donderdagochtend samen fitnessen en kick fit neem ik ook met hun door ff agressie uiten :P
    succes met je rode huisje daar, hopelijk is dit niet de gehele half jaar daar dat je verbrand blijft.
    tot snel meisje
    kuzz
    Nicole
    p.s. daar was ik ook wel benieuwd naar, WAT drink je dan