Verhaaltje van Roos deze keer !
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Linda
06 Juni 2009 | Nederland, Amsterdam
Dit keer heb ik de eer om een verhaaltje te typen op Linda haar site.
Vrijdagmorgen 22 mei vertrok ik richting het o zo zonnige Curaçao.
Ik had de nacht ervoor weinig geslapen in de hoop dat dat in het vliegtuig zou lukken. Helaas, ik heb mezelf 9,5uur mogen vermaken hoog boven de Atlantische Oceaan. Dit, en de jetlag, verklaart dat ik ’s avonds boven mijn bord bijna in slaap viel!
Rond 18.00uur Curaçaose tijd kwam ik aan op Hato. Ik moest eerst even goed kijken waar Linda stond, want ik herkende haar niet eens, zo bruin als ze was. Werkelijk waar, zo bruin heb ik Linda nog nooit gezien. Een hele nieuwe ervaring dus ;)
We hebben natuurlijk eerst even lekker geknuffeld en in de auto flink bijgekletst. Na de kennismaking met de huisgenootjes, mijn slaaphok voor de komende 2 weekjes en een overheerlijke, maar koude douche, konden we richting Inge en Guido om samen met hen bij Zanzibar te gaan eten. Ik had eigenlijk geen honger en was ontzettend moe van de lange reis. Ik was ook al bijna 24 uur op, dus tijd om mijn oogjes dicht te doen. Heel charmant gebeurde dit aan de tafel bij Zanzibar…
Eens even denken wat we de volgende dag ook alweer hadden gedaan…
Zaterdag zijn we naar het strand bij Mambo geweest. Heerlijk, een wit strand, een helderblauwe zee en een stralend zonnetje. Genieten dus!
’s Avonds was er bij Zanzibar een BBQ. Wel weer een beetje op tijd naar bed, want de jetlag was nog niet helemaal uitgewerkt.
Ook zondag hebben we bij Mambo aan het strand gelegen. Met dit mooie weer moet je gewoon niet te veel doen, maar gewoon genieten :D
Na het eten zijn we naar Wet & Wild geweest om daar even te swingen op de muziek.
Van maandag tot vrijdag moest Linda naar haar stage. Maandag ben ik mee geweest en heb daar de hele dag aan het zwembad gelegen. ’s Avonds hebben Linda en ik bij de Tropen gegeten. Een heel menu voor maar €5,-
Lekker goedkoop dus!
Dinsdag en woensdag ben ik thuis gebleven, omdat Linda maar tot 13.00uur hoefde te werken. Daarna hebben we aan het strand gelegen.
Dinsdag zijn we naar Ay Caramba en Campo (lees Camp Ho) geweest. Campo was echt te vies voor woorden. Eerst wat strippers, mannen en vrouwen, waarvan er 1 bij mij op schoot kwam zitten!! Aan het einde deden een stripster en een wildvreemde man uit het publiek eventjes hun ding midden op het poduim… Daar kreeg hij dan 100 gulden, ofwel 45 euro voor!
Donderdag ben ik weer met Linda naar haar stage geweest en heb ik een korte rondleiding gekregen. De rest van de dag heb ik aan het zwembad gelegen en was ik echt flink verbrand!! Ik heb er nu nog brandwonden van!
Gelukkig is het allemaal wel bruin geworden!
’s Avonds naar de Nachtwacht en naar Cinco om te stappen.
Vrijdag had Linda weer een ochtenddienst, dus ben ik blijven liggen. Zaterdag zijn we (Linda, Renate, Stefanie, Lenneke en ik) naar Sheta Boca geweest. Dit was op het Westpunt van Curaçao waar de golven van de zee met een geweldige klap tegen de rotsen aanknallen en een heel mooi effect geven! Het was er wel erg warm en ik was nog flink verbrand, dus hebben we het lange pad, wat 25 minuten lopen was om er te komen, maar overgeslagen. Onderweg naar huis hadden we nog 2 kaartjes gewoon voor Juicy. We moesten antwoord geven op de vraag: wat versta jij onder Juicy? Een gezellige avond met de meiden, met lekkere cocktails, goede muziek en sappige detaisl!
We hadden afgesproken om met Janie en Maud, twee collega’s van Linda, bij de Heeren te gaan eten. Daarna was het tijd voor Juicy!
De rest van de week hadden we veel gepland staan, want Linda had vakantie. Zaterdag zijn we naar Daaibooi geweest, een strand hier vlakbij. Daar hebben we de hele dag lekker lui gelegen. ’s Avonds hebben we bij Zanzibar weer geBBQ-ed.
Zondag moest ik helpen bij Linda haar stage. Dit was echt super leuk! Al die baby’s en kleine kindjes, ik werd helemaal verliefd! Ik denk dat ik toch ook maar eens ga beginnen ;)
De dag ging snel voorbij, maar i.p.v. de kids om 16.00u op te halen, werden ze tegen 17.30u opgehaald. Dat was wel even balen, want wij waren eigenlijk om 16.00u afgewerkt! Ook de kids vonden het wel genoeg en we hadden drie hongerige baby’s… Dus dacht ik, wacht nog maar even met eigen kids!!
We hadden zelf salade gemaakt en ’s avonds zijn we weer naar Wet & Wild gegaan.
Maandag hadden we niets op de planning staan. Stefanie en ik wilden graag naar de struisvogelfarm, maar die was gesloten wegens Pinksteren.
Linda heeft ons toen afgezet bij het Spaanse water, want zij en Renate wilden voor school gaan werken, maar of daar veel van terecht van is gekomen…Soms gaat school gewoon voor !(maar ja daar is wel wat van terecht gekomen, heb zelf een hele map voor de kinderen gemaakt voor als ik weg ga !!)
Bij het Spaanse water hebben we veel gesnorkeld en hele mooie vissen gezien! Het was niet makkelijk om in het water te komen met al die stenen in de zee, maar het uitzicht onder water was werkelijk schitterend!
Bij de Heeren gegeten, salades voor de halve prijs.
Dinsdag was het zover en gingen Linda en ik met de dolfijntjes zwemmen. Al was het maar een half uurtje, ik vond het helemaal geweldig! Ik wilde het al heel lang een keer doen en nu heb ik het dan werkelijk gedaan. Hun huid voelt wel vreemd aan, het is net rubber, heel apart. We mochten een paar spelletjes doen, zoals zingen, rondje draaien, zwaaien, spetteren en een handje (vinnetje) geven. Ook kregen we allemaal een kusje en mochten we een ritje maken aan de rugvinnen van twee dolfijnen. Ze hadden al gewaarschuwd voor de bikini’s en ja hoor, aan het einde van het ritje, hing mijn bikinibroekje op mn enkels!! Hebben die dolfijnen ook weer een pleziertje gehad!
’s Middags wilden Renate en Linda niets meer gaan doen, dus dropten ze mij en Stefanie bij het strand. Wij zijn namelijk nog niet uitgekeken op het strand!
Woensdag zijn we naar het Westpunt gereden om bij Playa Lagun met de schildpadden te snorkelen. Ik dacht, jaaa, ik wordt zo meteen omringd door de schildpadden tijdens het snorkelen! Uiteindelijk heb ik welgeteld……1 schildpad gezien! Naja, beter iets dan niets zullen we maar zeggen. Het was in elk geval wel heel cool om die schildpad achterna te zwemmen.
Na ons geweldige schildpaddenavontuur, reden we door naar de Grote Knip. Dat was echt een super mooi strand, wit strand, helderblauwe zee, palmboompjes en een overheerlijke zon! Wat wil je nou nog meer…?
’s Avonds zijn we naar De Tropen gegaan om daar iets te eten. We gingen niet meer stappen, maar gelijk naar bed, want de volgende dag stond er weer een nieuwe uitdaging op ons programma.
Donderdag zijn we de Christoffelberg gaan beklimmen. Het ging natuurlijk al meteen goed! We kwamen, na veel heuvels en dalen, bij het beginpunt van de berg aan. Daar werden we meteen gewaarschuwd, want schijnbaar hadden we de hele tijd tegen het verkeer ingereden... Opsie…
Nu gaat naar boven bij mij niet zo heel snel, maar naar beneden des te sneller! Linda en Renate met hun geweldige conditie (jaja, Linda ook, al laat ze dat bij het sporten niet zo heel vaak zien), waren na 45 minuten op de top van de berg. Stefanie en ik hadden het in een uur en een kwartier kunnen doen, waren we niet opgehouden tijdens de laatste 20 meter! Dat was een heel smal stuk en er moesten eerst mensen naar beneden, voordat wij naar boven toe konden!
Boven aan de top van de berg, was het uitzicht verpletterend! Er moeten dan natuurlijk wat foto’s gemaakt worden, maar dan moet je je wel goed vasthouden anders waai je zo weg! Maar met een moeizaam lachje staan we toch goed op de foto!
Naar beneden ging 3 keer zo snel en moest ik uiteindelijk op de rest wachten, voordat we verder konden. Toen we, in de goede richting, richting uitgang reden, moesten we echt een hele grote heuvel oprijden. Nu zijn we erachter gekomen dat Linda niet zo heel erg goed is in hellingtrekking… Dat is ook niet zo heel raar, want waar vind je in Brabant nu hellingen??? (behalve de parkeergarages dan) Na een geweldige uitleg van Renate, kwamen we dan toch boven! Goed zo Linda, we zijn trots op je!
Na de berg hebben we nog even bij Cas Abou op het strand gelegen.
’s Avonds gingen we uit eten bij Intermezzo met alle huisgenootjes vanwege het afscheid van Ineke. Linda had een stage uitje en werd verwent met massages.
Vrijdag zijn we naar de Struisvogelfarm gegaan en hebben we daarna in Punda nog wat souvenirs en dergelijke gehaald. Die 25kilo haal ik nu wel!
Omdat het mijn laatste avond was zijn Linda en ik bij Mambo gaan eten. Het thema was vismarkt. We hadden een proevernij samengesteld van gamba’s, inktvis, Sint Jacobus schelpen (of iets dergelijks) en zalm. Lekker duur gegeten deze avond!
Gisteravond zijn we nog naar de Boot geweest. Erg gezellig…alleen moesten ze mij natuurlijk weer even hebben! Linda, Renate en Stefanie trokken de aandacht van de DJ en zorgden ervoor dat hij alle aandacht had voor mij! Dat leverde wel een baco op :D
Nu alweer de laatste paar uurtjes voordat ik naar huis ga! Het waren twee erg gezellige weken met veel zon, zee en strand!
Linda, geniet van je vakantie op Bonaire en je laatste paar weekjes stage!
Liefs Roos
Ps. Weer een heel verhaal..Maar ja, altijd leuk om te lezen toch! Maandag ga ik gezellig met Renaat ff van Bonaire genieten dus zal ik niet op mijn laptop zitten! Dus even een week geen mailtjes van mij! Zal na Bonaire wel een verhaaltje erop zetten! Renaat en ik gaan in inegeval flink genieten daar!
Roos jij bedankt voor de leuke tijd! En tot over een maandje voor iedereen!!
Oh ja, er staan weer nieuwe foto's op..bij stage, bij inge en guido en heb een nieuwe map met roos!
Heb helaas geen fototoestel meer..de mijne was helaas kapot dus de komende 4 weken doe ik gezellig samen met Renaat !
Dikke Kus
06 Juni 2009 - 15:06
Suusje Haas:
Heey lieve schatjes,
lekkere vakantie heb je daar roos.. als je maar weet dat ik je ga klieren als ik op vakantie ga en jij dan nie :P maar lin veel plezier op vakantie en roosje veilige reis terug.. Xxxx liefs hou van jullie -
06 Juni 2009 - 16:34
Ellen:
Jaa ik doe met je mee suus, hun lekker jaloers maken als wij op vakantie zijn (mij kun je namelijk niet klieren, ik ben tegelijk met jou weg!!)
Maar jeetje wat hebben jullie weer een boel leuk dingen gedaan! Ben echt benieuwd naar de foto's die kom ik snel een keertje bij jou bekijken roos, en over een tijdje alle foto's bij lin!!
Roos, goede vlucht en bouw een leuk feestje voor je verjaardag daar boven in de lucht he!!
Lin geniet nog van je laatste maandje daar!
Liefs xXx -
06 Juni 2009 - 18:53
Janny:
Ja ja Rosanne maakt er weer een heel verhaal van. het zit er weer op je avontuur op Curacao maar vast met een hoop foto's en herinneringen iets om nooit te vergeten. Dadelijk als 22 jarige het vliegtuig in en halverwege de oceaan ben je dan opeens 23 .Alvast gefeliciteerd en tot morgenochtend op schiphol en dan naar huis om te luisteren en te kijken naar je verhalen en foto's.
Linda nog een hele fijne maand en tot volgende maand geniet nog maar kusjes van ons en een pootje kopje van Bailey -
07 Juni 2009 - 08:18
Monique:
Hoi Linda, zo eindelijk eens een reactie van mij terug! Het is net of ik Curacao al ken na al die verhalen van jullie! Heb vorige week ook eens alle foto's bekeken: dat ziet er niet slecht uit, zeg maar gerust: dat ziet er fantastisch uit! Heel veel plezier op Bonaire en ik ga me opmaken voor het westerhovens weekend! Gisteren de kwisavond gehad: jawel de Euro-girls staan bovenaan, ondanks dat Susan de mysterie guest niet had geraden, terwijl het haar eigen vader was! Liefs Monique. -
08 Juni 2009 - 08:42
Inge:
Hoi!!
Beetje late reactie deze keer, maar was het hele weekend in westerhoven ivm WW. Was erg gezellig, en we zijn deze keer maar liefst 4e geworden!! goed he? Weer leuk om een verhaaltje van je te lezen, mooie foto's ook, ondanks dat het niet je eigen toestel is! Je hoofd is idd een stuk smaller geworden, staat je goed!!
Nog maar 4 weekjes en dan ben je al weer thuis! Geniet er van!
kuss -
10 Juni 2009 - 06:50
Jolanda Wils:
Hoi Linda,
Vermaak je je nog een beetje daar? Zoals ik lees in je verhalen,lukt dat aardig.
Ik ben inmiddels vollop aan het werk bij het dagbestedingscentrum bij donksbergen,erg leuk daar!(echt een goede stap geweest!)
Nog heel erg veel plezier daar in het zonnige land en ik wens je veel succes met de afronding van je stage en het afscheid nemen van de mensen daar.Maar dat duurt gelukkig nog even he?
groetjes van jolanda wils