Bonaire...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Linda
19 Juni 2009 | Nederland, Amsterdam
Daar ben ik weer..na een welverdiende 2 weken vakantie! Zijn helaas veels te snel voorbij gevlogen. Maar heb er gelukkig wel een beetje van kunnen genieten. Met Roos weten jullie allemaal wat ik heb meegemaakt. Dus ik zal eigenlijk gewoon verdergaan met waar we gebleven waren.
Bonaire!!
Ja hoor, wat een heerlijk eiland om even tot rust te komen. Renaat en ik hebben daar echt ff lekker genoten. Een weekje niet gestapt, hebben we sowieso eigenlijk al geen zin meer in omdat we het allemaal een beetje gehad hebben, is allemaal een beetje hetzelfde en langzaam aan gaan alle studenten die je kent naar huis! Maar ja, na een vlucht van 10 min stonden we dan met onze voetjes pp Bonaire. Vanuit het vliegveld naar de autoverhuurder gebracht, daar alle papieren enzo ingevuld en toen ff een stukje rijden met de auto, naar het hotel. Daar aangekomen hebben we lekker de hele dag in de kamer tv gekeken en een boek gelezen. Echt vakantie dus. We zijn hebben we even door het dorp gelopen, alles was ’s middags dicht dus dat viel eigenlijk vies tegen. Maar ja dat mag de pret niet drukken, dus weer terug en weer ff weer lekker geslapen. ’s Avonds zijn we lekker uit eten geweest. Wel lekker maar voor een keertje. Volgende dag hadden we besloten om het hele eiland even rond te rijden met onze super luxe(tegenover onze Nissan op Curaçao dan)auto, een mooie pick-up met een goeie rem, handrem en kilometerteller en AIRCO..jeetje wat is dat lekker zeg! Die dag hebben we de slavenhuisjes van Bonaire gezien, het mooie strand, zoutpannen van dichtbij, wel meer als 300 ezels! Ook zijn we naar de andere kant van het eiland gereden, naar het Gotomeer, echt wat is dat mooi, we waren ook op zo’n moment dat de zon een beetje onderging. Ook hebben we flamingo’s gezien, hadden we natuurlijk al in Curaçao maar ja hier dus ook.
Die ezels hadden we gezien bij een donkeyfarm, was wel echt heel leuk, mocht daar door het park zelf met je auto rijden, met de ramen open als je daar zin in had. Ja natuurlijk dat doen wij gewoon, wij door het park rijden, lekker op ons gemakje dus ja, komen er opeens ezels aan, nee niet 1 echt met een hele groep, meer als 10 ezels. Wij dus meteen onze ramen richt want ze kwamen echt helemaal binnen, echt heel leuk! Dus natuurlijk veel gelachen samen en hele leuke foto’s gemaakt! ’s Avonds hebben we bij een tappa’s restaurant gegeten, echt heel lekker. Daarna hebben we samen nog even gebowld, er is op Bonaire dus niks te doen dus vandaar dat we maar gingen bowlen. Samen veel gelachen en leuke foto’s gemaakt. Volgende dag begon het hoor!! Renaat en ik gingen surfen, lekker vroeg uit bed om op tijd te zijn voor de les. We hadden een Engelse vrouw, dus ik verstond er natuurlijk amper iets van. Gelukkig dat ik Nederland ooit al les heb gehad dus ik snapte sommige dingen nog wel een beetje. Het water is op Bonaire is echt zo ideaal. Echt 2 kilometer lang tot je heupen, dus als je van je surfplank afviel kon je gewoon weer staan er weer op de plank gaan staan. Echt ideaal. Na een aantal val partijen stonden we fatsoenlijk op het bord en mochten we 1 uurtje vrij surfen, het ging opzich wel redelijk, na een aantal pogingen kon ik ook nog eens goed draaien. Daarna nog ff lekker op het strand gelegen daar met mijn nieuwe bikini die ik de dag daarvoor ergens had gekocht! Zoals altijd weer een beetje verbrandt! ’s Avonds weer ergens wat gegeten, ook niet echt voor herhaling vatbaar. Donderdag weer naar de surfschool gereden en daar een plank gehuurd en weer een poging tot surfen gedaan, ging weer een stukje beter maar helaas stond er bijna geen wind. Daarna natuurlijk weer lekker op het strand gelegen. Renaat heeft ’s middags nog een lesje gepakt, nu van een Nederlandse vent! Dus ja, nog even mooie foto’s gemaakt van haar op de surfplank! ’s Avonds weer bij de tappa’s bar gegeten, en ja hoor Linda had Spare-ribs! Lust ze eigenlijk niet maar MOEST ze van Renaat pakken! Nou Linda luistert dus wel echt goed naar Renaat en besteld Spare-ribs, en ja hoor Linda vond ze ook nog wel een beetje lekker. Toetje nagepakt, helaas viel die een beetje tegen. De volgende daag lekker rustig aan gedaan. Alles ingepakt, auto ingeleverd en om kwart voor 2 zou er een taxi komen om ons naar het vliegveld te brengen. Wij wachten vanaf half 2, werd kwart voor 2, kwam nog niets, 2 uur, kwam nog steeds niets!! Nou wij dus nog 5 min wachten en dan bellen van waar bij is! 5 over 2 nog steeds geen taxi, dus een nieuwe gebeld. Als die maar op schoot want wij moesten om half 3 ingecheckt zijn. Nou op 2 min na hebben we het gelukkig gehaald! Weer een vlucht van 10 min en weer met onze voetjes op Curaçao. Thuis aan gekomen niet echt nog iets bijzonders gedaan. ’s Avonds ut eten geweest met Vickie, Lenneke en Renaat. Zaterdag weer de hele dag niets gedaan en ’s Avonds kwam het zusje van Renaat aan(Ginie). Ook zondag niets gedaan.
Maandag begon het weer voor mij! Stage, na 2 weken vakantie is het wel raar om weer op tijd uit bed te gaan en de hele dag te werken. De kinderen(en ouders) hadden me allemaal gemist in die 2 weken, dus dat is natuurlijk wel fijn! En warm welkom door de kinderen dus. ’s Avonds met Lindsy, Renaat en Ginie uit eten geweest bij de Heeren, saladeavond. Dinsdagavond met Ginie en Renaat naar de filmavond op Mambo, lekker op een strandstoel film kijken, wat wil je nog meer dan!
Woensdagavond weer uit eten, nu met de meiden van school, als afscheid. Samen met Maud daarheen gegaan, wij waren natuurlijk weer de laatste(zoals altijd). Daar lekker gegeten en toen moest Maud nog even wachten want haar auto werd omgewisseld, die meneer kwam en liet de sleutel in het slot zitten en ja hoor, hebben wij weer, viel de deur dicht!! Nou die meneer ging wel even de reservesleutel halen, oké wij wachten wel. Na een half uurtje gewacht te hebben, belt Maud die meneer toch maar even op om te vragen of het nog lang duurt, ja meer als een uur want hij moest nog naar een ander meidje! WTF dat meen je niet, ja wij gaan echt niet meer als een uur wachten, wij wilde een ijsje! Ik zeg tegen Maud, kun je misschien niet inbreken in die auto, ja opzich kon het wel..Dus wij hulp zoeken bij de baas van het Wilhelminaplein (daar hadden we gegegeten). Ja hij kende wel iemand, nou hij ons helpen..en ja hoor, wij konden weer in de auto!! Wij naar Bella(ijssalon) rijden en ja hoor Maud was zo blij dat ze niet eens keek waar ze reed, Dus serieus reed ze op een geven moment gewoon over de stoep!! Echt zo gevaarlijk, ben blij dat ik nog leef!! Maar het was een gezellig avondje en nu had ik dus weer iets te vertellen op mijn waarbenik! Jullie zullen het misschien niet zo lachwekkend vinden maar je had het gewoon mee moeten maken!! :)
Gisterenavond met Lindsy en de andere meiden van het huis uit eten geweest bij de Boogjes, (zeer lekker) dit omdat het Lindsy d’r laatste avond was. Allemaal heerlijk gegeten, helaas hadden we het allemaal koud maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna met Renaat, Ginie en Lindsy naar de nachtwacht, dat was lang geleden dat ik daar ben ik geweest, was weer zoals gewoonlijk gezellig. Daarna samen met Lindsy nog even Cinco plat gedanst. Een super avond gewoon, bij Cinco echt helemaal los gegaan met Lindsy, samen nog ff flink gehakt op happy hardcore! Heerlijk. En nu is het vrijdag en lig ik weer lekker met mijn luie reet in bed en te genieten van het weekend! Net naar de kapper, geweest, de kapper heeft het niet helemaal goed geknipt, Renaat moet het dadelijk nog even goed bijknippen! Net samen met Renaat en Ginie even de auto gewassen, het was echt hard nodig. Nu blinkt hij weer helemaal! Morgenvroeg weer even lekker uitslapen en dan mijn voetjes laten verwennen, ga samen met Renaat en Ginie naar de Pedicure. En zondag gezellig met Renaat, Ginie en Albert naar Klein Curacao. Hopelijk wordt ik daar weer goed bruin, want het begint er een beetje af te gaan..:( !!
En om half 5 is het dan zover, Lindsy naar Hato brengen!! De eerste van het huis die naar huis gaat, zal wel raar zijn, ik ben nl gewoon de volgende !!
Nog 2 weken en 1 dag en dan moet ik vertrekken…Helaas. Maar ga gewoon nog een super tijd hebben hier! Allemaal leuke dingen doen en echt genieten!
Nou tot het volgende verhaal!
Begin jullie nu echt te missen dus wordt eigenlijk wel een beetje tijd om naar huis te gaan!!
Tot snel..
Liefs!
19 Juni 2009 - 20:10
Monique:
Hoi Linda,
Ben zowaar de 1e! Wat een verhaal weer zeg! Hoeveel kilo ben je ondertussen aangekomen van al dat uiteten en niets doen? Hoop dat je nog een fijne 2 weken daar hebt, geniet maar van de zon, want hier is het niet veel, alhoewel het na het weekend zomer schijnt te worden. Zal wel weer wennen zijn als je terug komt! Nog veul plezier en tot in w'hoven over een goei 2 weken.
Liefs Monique.
19 Juni 2009 - 22:22
Pap En Mam:
He meidje fijn dat je er weer iets op gezet hebt. Fijn dat je op Bonaire hebt genoten. Nog even volhouden en dan ben je weer thuis ;-)
20 Juni 2009 - 07:30
Stephanie:
Hoi Linda,
Leuk om weer een verhaal van je te lezen. Jij weet je daar aardig te vermaken. Alle leuke, fijne dingen vliegen voorbij, maar zullen als herinnering bij je blijven. Veel plezier de laatste weken. Ik zie je snel weer een keer in het (af en toe) zonnige Nederland.
Groetjes, Stephanie -
20 Juni 2009 - 09:07
Inge En Guido:
Hee (schoon)zusje!
Wij liggen nu lekker je verhaaltje te lezen en na te genieten van ons feestje! Heb natuurlijk vol trots de mooie kaart aan iedereen laten zien, en iedereen vroeg wat mn cadeautje was.... dat weet ik niet :(:(
Had je verhaal van bonaire al gehoord maar nu iets uitgebreider! Leuk hoor!
Geniet er nog maar 2 weken lekker van, mijn bruin is er al helemaal af :(
Tot over 2 weekjes zujse!
liefs! -
22 Juni 2009 - 08:56
Linda:
heej linda,
leuke man al die avondturen.
7juli zie ik je op de diploma uitreiking..
tot dan
x linda -
22 Juni 2009 - 14:11
Ellen:
Hey Lin!
Bonaire, leuk hoor heb je dat ook weer gezien :D en natuurlijk altijd lekker ff een weekje op vakantie! Helemaal ideaal als je er dan binnen 10 minuten vliegen bent!
doe nog maar goed genieten van alle leuke dingen daar en veel zonnen (hier wordt het van de week trouwens ook warm!) want het zit er inderdaad al weer bijna op!!
Maar dan mag je in NL weer leuke dingen doen met ons en dat is natuurlijk ook niet verkeerd ;)
Liefs xXx -
24 Juni 2009 - 09:40
Carrie:
Hoi Linda,
Fijn om weer een berichtje van jou te lezen, en leuk dat je het nog steeds naar je zin heb daar, al begin je ons steeds meer te missen.
Nog een paar weekjes, meisje en dan zien we jou weer op de Hollandse bodem. Jullie mam heeft ons al uitgenodigd voor een welkomsdrankje met jou, dus dat zullen we zeker doen.
Geniet er nog van, Linda en hopenlijk tot 5 juli.
Groetjes van ons allemaal.