Weekje met Papa en Mama

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Linda

13 April 2009 | Nederland, Amsterdam

Op verzoek van jullie weer een verhaaltje, was het eerlijk gezegt een beetje vergeten..geen tijd, geen zin,,oftewel ik geniet hier nog steeds van alles !! Heb het nog steeds gewoon super naar mijn zin !

Stage gaat nog steeds goed, afgelopen week hebben we woensdag paaseieren gezocht met de grootste kinderen in de dierentuin, kan je wel vertellen ik was daarna kapot !! In de dierentuin zitten de ‘grootste’ peuters ’s morgens en wij op het kinderdagverblijf hebben de ‘kleinste’ peuters. En in de dierentuin weten de kinderen waar ze wel en niet mogen komen, en onze kinderen wetend at natuurlijk niet, dus ja! Die lopen overal heen en wij er maar allemaal achterna rennen in die hitte ! Nou ja het was leuk maar je werd er wel echt kapot van!
Donderdags hadden we op stage ’s morgens een paasontbijt, ook heel leuk en lekker maar ook daar werd je kapot van ! Dus ik een vermoeiende week gehad op stage ! Gelukkig heb ik niet zo veel stage hoeven lopen deze week, omdat mijn ouders er zijn !!

Nou die zijn gelukkig na een veilige en goede vlucht (beter als Renaat en mij natuurlijk) Natuurlijk een paar traantjes weggepinkt toen ik hun zag..Maar mocht hun van de reisleiding zelf naar het resort brengen, dus dat was wel fijn, kon ik alvast een beetje van curaçao zien! Was zelfs al verdwaald, want ja ons pap moest weer pinnen en toen wist ik daarna de weg niet meer! Uiteindelijk na een lange rit aangekomen bij het resort ! Ze hebben een zeer mooi appartement, hun de spulletjes uitgepakt met natuurlijk de helft van de koffer voor Renaat en mij !! Ik helemaal blij met mijn nieuwe kleren !! Toen hun verder de koffers uitpakte heb ik ff lekker op de bank gelegen en die lag eigenlijk wel goed dus ik zei ik slaap vanavond wel hier..hun dachten dat het een grapje was maar ik meende het echt, want de volgende dag had ik ook vrij. En Renaat moest de auto hebben dus had geen idee hoe ik dan bij hun moest komen, dus Renaat gebeld of ze dat goed vond enzo. Natuurlijk vond ze dat goed. Dus die nacht lekker daar geslapen. De volgende ontbeten en een lekkere warme douche gehad !! Ja hoor, dar genoot ik van.. Even naar het welkomspraatje van Kras en daarna koffie gedronken op Zanzibar. Daarna even gewacht op de auto en toen heb ik ze het eiland een beetje laten zien, Punda, mijn stage, mijn huisje ! Dus ja, dan weten hun nu ook precies waar ik hier allemaal zit. Verder hebben Renaat en ik die avond met hun gegeten, bij Zanzibar. Jeetje dat was wel heel lekker daar! (even mijn agenda erbij pakken want weet nu al niet meer wat ik allemaal heb gedaan !) Vrijdags moest ik stage lopen en ’s avonds gingen we naar Ricky Rivaro, dus die dag ook niets afgesproken met ons pap en mam. Ricky Rivaro viel helaas een beetje tegen, gelukkig dat we vrijkaartjes hadden. Sta wel op de foto met hem en Renaat. Ook was Ajib er, en daar staan we natuurlijk ook mee op de foto.
Wat ik die zaterdag en zondag heb gedaan weet ik eerlijk gezegd al niet meer. Maar we hebben in dat weekend in ingeval een rondje op het eiland gemaakt, we zijn helemaal naar het westpunt gereden en daar zijn we naar Sheta Boka geweest, dat is aan de noordkant van het eiland, daar komt het water van de zee tegen de rotsen aan, dus dat was wel heel mooi om te zien, daar natuurlijk een aantal foto’s van gemaakt. Zaterdag heb ik ook bij papa en mama thuis gegeten en daar ook geslapen. Oh wacht ik weet het weer, zaterdag heb ik met Renaat op het strand gelegen, bluebaai en daar ben ik weer een beetje verbrand, wat helaas nu al aan het vervellen is ! Ja serieus..zo wordt ik nooit bruin ! en ’s avonds dan bij ons pap en mam gegeten en die zondag naar het westpunt geweest. Ja zo was het !
Maandag moest ik weer gewoon stage lopen, en ’s avonds heb ik ons pap en mam mee uit eten genomen! Zeer lekkere salades gegeten, Inge, Guido en Roos, bereid je maar voor, daar neem ik jullie ook mee heen !!
Dinsdag ben ik met ons pap en mam naar de struisvogelfarm geweest, zeer leuk om te zien en ga er zeker nog een keer heen ! Die beesten hadden geen honger en ja ik wil ze toch nog voeren ! En echt het zijn gewoon domme beesten, allemaal lucht happen en een rara dans doen als je dicht in de buurt komt..wel lachen natuurlijk. Daarna doorgereden naar de grotten van hato, nou ik dacht het is lekker fris daarbinnen. Nee dus ! Bloedheet net als buiten ! Maar wel leuk om een keer te zien maar voor mij niet voor herhaling vatbaar. Daarna even in Punda op het terras gezeten en daar lekker geluncht. ’s Avonds heb ik thuis gegeten want we gingen met een aantal mensen van het huis naar de film, helaas ging dit niet door want de kaartjes waren uitverkocht, dus met zun alle, een hele bende naar aya caramba geweest, is een ‘kroeg’ waar je voor 10 gulden een beker kan kopen en dan een uur lang flink kan drinken. Heb me natuurlijk ingehouden want moest de volgende dag stage lopen. Gelukkig had ik nergens last van!
Woensdag avonds hebben we met mijn ouders en Renaat erbij weer gegeten bij Zanzibar, nu een pizza, en die waren ook zeer lekker. We hadden met zn 4e allemaal dezelfde pizza!
Donderdag moest ik stage lopen en was ’s avonds Ilse de Lange, dus die dag ons pap en mam ook niet gezien! Maar Ilse was gewoon echt super leuk ! Echt gewoon geweldig..stonden op een goeie plek, helaas was het wel super benauwd..Daarna doorgegaan naar Cinco waar het ook warm en druk was maar ook super leuk.
Vrijdag was iedereen vrij en heb ik lekker met ons pap en mam op zanzibar gelegen en heb daar de hele tijd liggen slapen ! Was nog helemaal kapot van de vorige avond. ’s Avonds weer opstap, nu met Renaat naar de boot geweest! Ook een leuke avond gehad, helaas was de muziek iets minderen, maar rond het einde kwam er ff een aantal liedjes happy hardcore dus Linda ging uit haar dak ! En ja hoor had naaldhakken aan dus stond ik daar ff te hakken op mijn naaldhakken ! Klinkt leuk!
Zaterdag wilde ons pap en mam een bootje huren op Curaçao bij het Spaanse water..Helaas viel dit een beetje tegen en hebben we gewoon wat rond gereden en zijn we naar een burcht gegaan. Daarna ff wat gedronken aan het strand en daarna ff gekeken of we jetski’s konden huren. En ja hoor..Linda gaat jetskiën op het Spaanse water..We hebben een tour van een uur en misschien gaat Renaat ook nog mee, maar die moet even kijken met stage.
’s Avonds heb ik met Renaat en Len gegeten bij Wilhelminaplein en daarna thuis nog ff wat gecomputerd en toen naar bed gegaan!
Gisteren de hele dag op het strand gelegen, Renaat moest werken bij een ah standje staan bij de Curaçao surf Challange. Helaas niet bijgekleurd..’s avonds naar wet en wild voor de happy hour waar we weer te laat voor waren ! Maar uiteraard was het weer een super avond !
En vandaag lekker naar het strand, als iedereen wakker is hier !

Nou dit was weer een heel verhaal, zijn jullie allemaal weer op de hoogte.
Op de foto’s moeten jullie ff wachten, picasa doet een beetje raar bij mij, dus ff kijken hoe ik het dan doe ! Maar ze komen echt !
Nou komende week niet veel stage lopen, morgen en overmorgen vrij! Dit omdat ons pap en mam woensdag naar huis gaan. Verder is er de komende tijd niet echt iets bijzonders. Maandag moet ik beginnen met mijn eindproject uitvoeren, dat in 3 weken en dan komen Inge en Guido alweer ! Dus de tijd vliegt hier echt voorbij..!

Nou doe jullie nog steeds missen !!

Ayo !

• 13 April 2009 - 17:03

Roos:

Lin!

He-le-maal geweldig klinkt het gewoon!!
    Ben zo super jaloers, ook al kom ik naar jou toe...
    Vind het echt heerlijk om steeds die verhaaltjes van jou te lezen. Soms kom ik er niet helemaal uit, want je ratelt maar door, maar dat ben ik wel gewend van jou ;)
    Ik ben nu al benieuwd naar die heerlijke salade die ik moet gaan proberen!
    Spreek je snel!

Liefs (K)

• 13 April 2009 - 17:12

Inge:

Yoo ik had gehoopt dat ik de eerste was.... niet dus! Ik ben vooral erg nieuwsgierig naar je foto's want die mailt papa ook niet :( Het klinkt wel erg goed! Ik heb er echt superveel zin in!

Nog 4 weken en dan zijn we er al!

Liefs Inge, en ook van Guido

• 13 April 2009 - 17:18

Janny:

Ha die Linda
    Wat een drukke week heb je achter de rug zeg. Zoveel meegemaakt en gezien met jullie pap en mam.Ga nou ons Rosanne niet lekker zitten maken over die salades moeten wij nu allemaal nog aanhoren tot 22 mei. Verder is het hier heel rustig mooi lenteweer . Groetjes Janny

• 13 April 2009 - 17:19

Elien:

heej linda,

fijn dat je het zo leuk hebt daar.. maar wat vondt je et fijnste.. dat jullie pap en mam er waren of dat je nieuwe kleren kreeg hahaha, nog even dan komt er nog meer familie.. veel plezier nog!!

xxxx elien en joost

• 13 April 2009 - 18:41

Elly:

Hoi lieve Linda,
    Weer bedankt voor je heerlijk uitgebreid verhaal! Ook lekker genieten met pap en mam. Fijn dat je een paar dagen met hun mocht optrekken. En tussen het uitgaan en zonnen nog wat aan je stage doen. Nog voor samen een paar gezellige dagen toegewenst!
    Liefs, ook voor je ouders, Elly

• 13 April 2009 - 18:59

Suzan T.:

Hee Lin,

wat een heerlijke avonturen weer!! Jij vermaakt je echt prima daar!! Heel goed om te lezen!
    Geniet er nog even van met jullie pap en mam!

Groetjes!

• 14 April 2009 - 07:35

Ellen:

Hey Lin!
    Ooh wat klinkt het allemaal weer super wat je allemaal doet en meemaakt! Geen wonder dat je soms vergeet om een verhaaltje op je site te plaatsen ;) Groot gelijk dat je liever naar het strand gaat en andere leuke dingen doet!! En zo lang je toch stiekem tussendoor af en toe ff wat tijd maakt om iets van je te laten horen is dat natuurlijk helemaal prima!!
    Meid geniet nog van de laatste daagjes met jullie pap en mam!! Den tijd vliegt je bent al weer (bijna?) over de helft!!
    Spreek je snel weer!!

Liefs xXx

• 14 April 2009 - 07:51

Stephanie:

Hey Linda,
    Jij weet je dagen wel vol te krijgen met feestjes, lekker eten, stage lopen en nog lekker zonnen ook! Fijn om weer te lezen dat het zo goed met je gaat. Nog erg veel plezier. Succes met je eindproject!
    Groetjes, Stephanie

• 14 April 2009 - 20:46

Carrie:

Hoi Linda,
    Het werd wel weer eens tijd dat je wat je van je laat horen (grapje), maar ik ben altijd zo benieuwd naar jouw belevenissen.
    Leuk voor je dat jullie pap en mam er zijn, en voor hen ook dat ze kunnen zien hoe jij daar je dagen (en nachten) doorbrengt.
    Ik hoor en zie wel dat je erg geniet daar. Volgens mij is het leven daar erg relaxt en dat heeft toch ook wel wat. Hier gaat gelukkig alles z'n gangetje. We hebben een paar leuke zonnige paasdagen gehad en hebben daar van genoten.
    Doe jullie pap en mam de groeten en wens ze een goede thuisreis en voor jou, geniet er van, voor je het weet is het voorbij!!!!
    Groetjes en kusjes uit Eersel.

• 15 April 2009 - 17:29

Nicole:

yo linda,
    wat un verhalen, en verhalen weer zeg! Nou inderdaad je vermaakt je wel, die heimee is snel weg gevaren:P Nou wij maken hier ook van alles mee hoor! :S Het werken op fitclub de paal bevalt me enorm goed, ik ben al aardig ingeburgerd. OOk ga ik 1 mei een grote lancering zumba doen samen met andere collega's ! Er komen al ruim 100 deelnemers meedoen die avond. We moeten het in de tennishallen gaan geven. Roos, mandy, suus, kim, marijke gaan allemaal al mee doen. Nu nog kijken of de andere meiden ook mee gaan doen! Dus bij deze wie wil meedoen! Van 20:00 tot 21:00 uur op fitclub de paal ZUMBA! En als je niet weet wat het is, kijk maar op youtube!
    Geniet jij daar maar van het fijne weer terwijl ik hier alles onveilig maak haha. Ik mail je snel nog un update op overige zaken. Ff weekendje scouting verwerken nu!
    kuzz
    mij

• 15 April 2009 - 18:21

Anke Kr:

Ha Lin,

Echt jammer dat ik Ilse de Lange niet heb mogen aanschouwen!!!! Heb je Kim haar mailtje gelezen??

X Anke

• 16 April 2009 - 15:38

Je Broer:

Haa zusje fijn dat alles noch goed gaat
    jij hept weer een priema tijd gehad zo te hooren
    fijn voor jou en en mij dat ons pap en mam bij jou waaren voor jou dat jij ze weer zag en voor mij had ik ff rust haha
    ik ben een beetje laat met antwoorden maar dat is niet erg wan ze zeggen altijd beter laat dan nooit maar ik hoor de rest wel weer bij het volgende bericht van jou tot dan
    groeten je broer