Een maandje alweer

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Linda

07 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Lieve lezers..

Jeetje, wat vliegt de tijd, blijf hier helaas nog maar 4 maandjes,,om precies te zijn 120 daagjes.. Maar het is nog steeds super leuk ! Geniet er nog de hele tijd van!

Afgelopen weekend goed opstap geweest
Donderdag De Nachtwacht,
Vrijdag Amstel Bright Party (voor alle nieuwe studenten),
Zaterdagmorgen optijd naar het strand gegaan, weer een mooi strand gevonden, Daaibooibaai, lekker gezond daar, en een beetje bij gekleurd!’s avonds Mambo, maar dat was helaas niet zo gezellig, dus optijd weer naar huis.
Zondag alleen niet naar wet&wild, was moe en had mijn familie gezien op de webcam waar ik natuurlijk wel een beetje moeite mee had. Had ze allemaal al een maandje niet gezien! Maar gezellig bijgekletst en was blij ze allemaal te zien. Ook voor de eerste keer in mijn leven de verjaardag van ons mam gemist! ’s Avonds lekker op tijd naar bed gegaan dus. Maandag morgen voelde ik me niet echt lekker, maar ik moest Renaat naar stage brengen, thuis ff wat geslapen en gebeld naar stage dat het echt niet ging dus een dagje ziek thuis gebleven, gelukkig ons pap en mam nog ff goed gesproken, dat was wel weer fijn. ’s Middags kwam Michael extra sloten op de deuren zetten bij ons, zodat we extra veilig zitten! Toen bood Michael ons een ijsje aan( voor mij tegen de heimwee ) en natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen! En jeetje wat was dat een lekker ijsje, Bailey’s en Tiramisu..Mmm, zo geweldig lekker! En toen ging de heimwee eigenlijk wel een beetje weg..:P Thuis aangekomen Renaat weer snel naar stage gebracht, thuis aangekomen weer lekker geslapen. Om 7 uur Renaat weer opgehaald van stage en thuis aangekomen zat er een leguaan op het pad naar het huis toe. En de leguanen zoals ik ze ken(via stage)rennen ze meteen weg, maar deze bleef rustig zitten. Wij dus vol bewondering staan kijken naar de Leguaan. Wij al helemaal bedacht dat dat onze waakhond werd. Uiteindelijk ging hij nog steeds niet weg, wij besloten om maar lekker binnen te zitten en over een uurtje nog te kijken of hij daar zat. Maar helaas, onze waakhond was weggelopen. Maar we hebben wel mooie foto’s kunnen maken van de leguaan.
Dinsdag wel gewoon naar stage gegaan, ging weer helemaal goed met me. En de rest van de week gewoon stage gehad! Woensdagavond met Renaat naar de bioscoop geweest met vooraf lekker eten(dachten we) bij een restaurantje naast de bioscoop, was een argument. Helaas was het eten iets minder als we dachten, al voorgerecht hadden we kippensoep, met een hele kippenpoot in de soep. En als hoofdgerecht spareribs(ja sorry maar die lust ik niet,,dus ik kreeg kippenpoten) Het was wel lekker maar eerlijk gezegd niet voor herhaling vatbaar. De film was heel leuk, maar helaas hebben ze hier geen Nederlandse ondertiteling, en mij kennende in Engels, heb ik maar de helft van de film echt gevolgd).
Donderdag was ons mam echt jarig dus even gebeld met haar en natuurlijk wel gezongen! En ‘s avonds met Lenneke en Renaat naar de happy hour geweest van De Nachtwacht, daarna naar de happy hour van Cinco. Beide was heel gezellig, we hadden een zeer geslaagde avond. Vrijdag wel een beetje brak op stage. Maar gelukkig was het een beetje rustig met de kinderen(helaas regende het veel dus veel met de kinderen binnen gezeten)en mocht ik om 5 uur al naar huis. Thuis aangekomen lag Renaat ziek op bed, dus die heb ik lekker laten liggen en ben ik met een aantal meiden van het huis uit eten geweest bij De Tropen. Lekker en ook nog eens goedkoop..dat kennen ze hier wel! Thuis aangekomen nog ff prison break gekeken en daarna met z’n alle opstap (Renaat was gelukkig beter) geweest bij De Boot. Was weer een geslaagde avond! Lekker laat thuis gekomen.
Vandaag werd ik wakker gemaakt door een Antiliaan !! Jaja, ik lag lekker te slapen en we wisten al dat ’s morgen de autoverhuurder(Castilio)onze auto kwam ophalen want hij viel steeds midden op de weg uit en dan deed de rem het niet meer en moesten we aan de handrem gaan trekken, dus eigenlijk wel een beetje gevaarlijk. Maar ik lag dus lekker te slapen, toen op eens mijn gordijn opzij ging en iemand riep(ik heb een raam die ook meteen van die luiken heeft, beetje moeilijk uit te leggen..;) ), HALLO..dus ik met mijn duffe kop opkijken, staat Castilio daar, ja ik kom de auto ophalen! Nou dat was wel ff schrikken! Hij de auto dus meegenomen en wij vandaag maar lekker thuis gezeten. Gelukkig was de auto vandaag ook klaar(hadden we eerlijk gezegd niet gedacht). Wij dus even naar de AH gegaan voor boodschappen. En verder niets bijzonders gedaan. Dadelijk met Lenneke en Renaat naar Mambo, misschien dat er meer meiden gaan maar dat zien we zo wel!
Morgen waarschijnlijk naar het strand en ’s avonds wet & wild.
Maandag gaan Renate en ik lekker uit eten bij de Heeren, hebben ze lekkere salades (zeggen ze) en verder deze week eigenlijk niet echt iets bijzonders. Misschien als ik ’s middags een keer vrij ben dat we dan gaan surfen! Dus ben benieuwd..

Verder ben ik begonnen met mijn eindproject, ga een map maken met activiteiten voor de peuters ter voorbereiding op de basisschool. Heb er onwijs veel zin in, van de week mijn eerste deel ingeleverd en moet een aantal dingen aanpassen en dan kan ik weer verder!

Nou tot het volgende verhaal maar weer, geen idee of ik dan nog iets spannends meemaak, maar dat zien we dat wel!

Still Missing All Of You !!

Liefs (K)

PS. Staan weer nieuwe foto’s op de site ! Ook 2 nieuwe bij Carnaval en 1 nieuwe bij het 3e weekje..

• 08 Maart 2009 - 01:43

Aniek:

heej meisje,
    zo goed aan t feesten zo te lezen..ik nu ook net terug van op stap! was wel weer een geslaagde avond.. nu wel erg moe! dus lekker slapen:) morgen wss een lamme dag hahaha
    geniet dr nog lekker 4 maanden van.. ze zijn voorbij voor je dr erg in hebt!

dikke knuff (K)
    aniek

• 08 Maart 2009 - 07:33

Elly:

Hoi Linda,
    Nu, je kunt niet zeggen dat je daar een saai leventje hebt! Gezellig weer om je verhaal te lezen. Ik mail je deze week weer even.
    Liefs van ons, Elly

• 08 Maart 2009 - 09:16

Bo:

Hey linda,
    Wat heb je het toch fijn daar. Geniet er maar van! Nog veel plezier!
    xxx
    Bo

• 08 Maart 2009 - 09:34

Anke:

nounou linda, jij hebt het wel druk met op stap gaan!
    vandaag vieren we de verjaardag van ons mam, dus net ook weer ff gezongen en de slingers opgehangen!
    nog heel veel plezier en ik spreek je snel!
    liefs anke

• 08 Maart 2009 - 09:43

Janny:

Volgens mij verveel jij je niet echt qua stappen en uitgaan. Ben je ooit wel eens op stage??? Maar van de heimwee kan ik me wel wat voorstellen. Je mist denk ik niet dat geweldige fantastische Hollandse weer ( somber geen zon en grauw) Je ziet tenminste al aardig bruin vergeleken met ons "witte" mensen. geniet nog maar volop en ik kijk al uit naar je volgende avontuur veel liefs Janny

• 08 Maart 2009 - 10:13

Suus T.:

Hee Lin,
    Dat gaat helemaal goed daar op Curacao, dat lees ik wel!
    Geniet ervan meis, zolang je kunt! En als die ijsjes helpen tegen de heimwee, dan zou ik ze vooral eten!!!!! Heimwee is niet gaaf, dus trek alles uit de kast om het tegen te gaan!
    Je doet t super!
    Genieten genieten genieten!
    Kus, suus

• 08 Maart 2009 - 11:05

Teun:

lieve linda,
    4 april danmoet ik voor
    m,n a diploma zwemmen.
    gister moest ik voetballen en heb 2 doels gezet.
    groetjes teun

• 08 Maart 2009 - 12:13

Roos:

Meisje,

Dat stappen gaat je daar toch wel weer goed af. In het begin zei je dat het niet zo denderend was, maar daar ben je helemaal vanaf gekomen volgens mij!!
    Heimwee is heel normaal. Als je dat helemaal niet zou hebben, dan zit het toch ook niet helemaal goed! En iedereen sleept je er wel doorheen hoor, dat doen ze hier met mij ook ;)
    Stap ze vnv en succes op stage!

Liefs

• 08 Maart 2009 - 12:34

Jolanda Wils:

Hoi Linda,
    Leuk om al die verhalen van je te lezen.Volgens mij heb je het er goed naar je zin,ben je trouwens al bruin gebakken?
    Ik wens je nog veel plezier en succes met je eindproject daar en geniet er maar lekker van,
    groetjes van jolanda

• 08 Maart 2009 - 12:55

Stephanie:

Hey Linda,
    Nog bedankt voor je link. Het was een leuk filmpje en de sfeer was goed te zien. Ik ben wel een beetje jaloers op die carnaval in het snikhete zonnetje. Hier komen al af en toe de stralen door de dikke wolken. Nog erg veel plezier.
    Groetjes, Stephanie

• 08 Maart 2009 - 18:11

Carrie:

Hoi meissie,
    Alles gaat goed daar, heb ik begrepen, een paar kleine dipjes daargelaten, maar dat geeft helemaal niets.
    We komen net thuis van de verjaardag van Miriam, was weer gezellig. Ik heb van jullie mam gehoord dat ze kleren mee moet brengen en dat ze al is wezen winkelen, dus dat is al helemaal goed.
    Wij vinden het nog steeds heel leuk om van al jou belevenissen op de hoogte te blijven dus blijf vooral schrijven (mailen).
    Lieve groetjes,
    Carrie en de rest.

• 08 Maart 2009 - 18:32

Inge:

Leuk om al je verhalen zo weer te lezen! Heimwee hoort erbij, maar is wel echt shit! Ikke blij dat wij vakantie geboekt hebben, nu iets definitiefs om naar uit te kijken! Heb er zin in!! Net naar verjaardag van tante miriam geweest, je moest de groetjes van tante mariet hebben!

Kuss!

• 09 Maart 2009 - 08:30

Ellen:

Hey lin!
    ik hoor het wel, je hebt het stapleven daar inmiddels wel goed ontdekt! en regelmatig uit eten, hmm klinkt echt goed!! Hoeven we hier niet te doen, dan zijn we zo blut :P
    Ben wel benieuwd welke film je hebt gezien in de bios? Draaien ze daar hetzelfde als hier of niet?
    en een beetje heimwee, ja daat hoort er natuurlijk wel bij...maar als je ze dan ff goed spreekt en ziet kun je er weer ff tegen aan en de tijd vliegt, over een paar maandjes zie je ze al weer!
    Geniet er maar goed van daar meisje, ik spreek je snel weer!

Liefs xXx

• 09 Maart 2009 - 14:10

Hein:

Hee Linda!

He stappen daar gaat goed zie ik wel! Wel jammer natuurlijk van je heimwee, maar dat hoort erbij! Dat gaat vanzelf wel weer over als je elke avond lekker kunt stappen;). Veel succes met je eindproject en hou het gezellig daar!
    Groeten Hein

• 10 Maart 2009 - 19:18

Lisette:

Heej heej

Wat ontzetten leuk om je zo toch een beetje te kunnen volgen.
    Is het nu al weer een maand geleden?? Waar blijft die tijd toch.
    Hier in Eersel is het nog steeds rustig, carnaval hebben we god zij dank overleeft :D.

Goed te horen dat je ook flink opstap kunt daar en dat ze toch wel lekker eet tentjes hebben. Misschien een plaats voor een vakantie:D

Heel veel succes nog op stage en ik spreek je snel weer.

Veel liefs en een dikke knuffel

• 11 Maart 2009 - 17:04

Mij:

Lieve Lin,

Hier weer een berichtje van mij,
    want vorige keer was ik er even niet bij.
    Het gaat je daar in Curacao nog steeds goed af,
    maar dat vind ik ook niet zo maf!
    Heerlijk zon, zee en strand,
    het lijkt me een geweldig land.
    Ik zou graag even langs willen wippen,
    om een aantal mooie plaatjes te knippen.
    Helaas moet ik het doen met de foto's die ik zie,
    want zonder geld is zelf gaan geen optie!
    Het stappen is voor jou geen probleem meer,
    dat doe je vaker dan naar stage op en neer ;)
    Wet & wild, Mambo of Nachtwacht,
    de volgende dag naar het strand die de kater wat verzacht!
    Heimwee,, gelukkig wist Michael wel raad,
    dat Baileys met tiramisu ijsje was een goede daad!
    Hoe is het trouwens met de kindjes op stage gesteld,
    wat heb je hen allemaal al verteld?
    Gelukkig doet jullie auto het weer,
    en kun je weer ontspannen naar stage elke keer.
    Veel succes met je eindproject,
    en de rest van het hele traject!
    Een maand voorbij, jeetje wat vliegt de tijd,
    Geniet er nog van, meid!

Heel veel kusjes van mij