Salsales en veel stappen !!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Linda

22 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Hoi hoi,,

Omdat het alweer 2 weken geleden is dat ik een bericht heb geplaatst, zal ik er maar weer eentje neerzetten. Niet dat ik hier zoveel mee maak, elke week is ongeveer het zelfde dus ja! De verhalen zullen jullie op een gegeven moment ook wel gaan vervelen..;)
Even mijn agenda pakken want ik weet eigenlijk al niet meer wat ik allemaal heb meegemaakt..
Waar was ik gebleven,, oh ja, ’s maandags bij de heeren gegeten, nou dat was zeer lekker, echt een aanrader voor de mensen die mij komen opzoeken! Daarna een lekker ijsje gehad bij de italiaan! Daar is het ijs gewoon zo lekker, kan er niet vanaf blijven!
Woensdag hadden we ’s avonds salsales, was ook wel leuk maar ben er alweer mee gestopt want dat dansen is niets voor mij, dans veel liever in mijn eentje dan met iemand! Maar het was wel leuk om een keer gedaan te hebben. Ga nu wel netjes elke keer met Renaat mee en dan kan ik toch wel een beetje de andere pasjes leren, want kan natuurlijk nu al alle basispassen, dus ja! Donderdag moest ik tot 3 uur stage lopen en heb ik daarna Renaat opgehaald en zijn we even naar Punda geweest en hebben we daar ook nog gezellig samen een salade gegeten. Was zeer lekker, maar op een gegeven moment begon het te regenen dus wij allemaal onder een parasol kruipen,,zaten we dus allemaal hutje, kutje! Maar ja het was gezellig! Toen ik thuis kwam ben ik ziek geworden en heb de hele avond boven de wc gehangen. Vrijdags zouden we eigenlijk gaan surfen maar omdat ik ziek was kon ik niet mee, was wel jammer maar niets aan te doen. Ik was deze vrijdag ook vrij van stage dus ja daar ging mijn vrije dag, hele dag in bed gelegen!
’s Avonds met de meiden van het huis naar Soporanos bar geweest in Otrabanda, net zoiets als crazy piano’s in Scheveningen, dus dat was zeer gezellig! Heb wel de hele avond aan de fris gezeten omdat ik nog een beetje ziek was!
Zaterdag met Renaat naar het strand geweest, Zanibar,,was ook gezellig maar was helaas niet zo;n mooi strand. Daar ’s avonds ook lekker gegeten, voor 15 gulden gebbqed en dat was zeer lekker dus dat is wel een aanrader om vaker te doen! Thuis aangekomen gezellig met Renaat een film gekeken! Lekker met chips en wat drinken dus ja! Lekker op tijd weer naar bed en de volgende dag naar het strand geweest met de meiden van het huis, naar de grote knip! Serieus dat is ook een mooi strand, niet zo lang geweest want het begon te regenen. Was ook maar goed voor mij want was zaterdags goed verbrandt bij Zanzibar! Thuis aangekomen nog ff lekker geslapen in bed en ’s avonds met z’n alle naar Wet&Wild, zeer gezellig avond! Lekker aan de cocktails gezeten(zie foto’s)!
En maandag begon de gewone stageweek weer, heb nu gelukkig een vast rooster dus dat is wel fijn, ook hele fijne uren
Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag 8.00 - 15.00
Woensdag 12.00 - 18.00
Donderdag 8.00 - 15.00
Vrijdag 8.00 - 13.00 (om de 2 weken vrij op vrijdag)
Op stage gaat het super, nog steeds zeer lieve kinderen en met mijn eindproject gaat het ook goed, dus dat komt helemaal goed!
Donderdag ’s avonds naar de nachtwacht geweest en daarna naar Cinco met Renaat, was gezellig maar een beetje optijd naar huis want ik moest vrijdag gewoon stage lopen!
Vrijdag bij familie van Renaat op het feest geholpen, achter de bar gestaan en hapjes rond gebracht! En daarna met Albert naar Dj Roog geweest, serieus dat was een gezellig feestje en wat een goeie DJ!! Echt geweldig, om 4 uur lagen we in bed zaterdag met Vickie, Lenneke en Lindsy naar Casabou(strand) geweest, helaas niet echt verkleurd. ’s Avonds met Renaat lekker gegeten bij Hemingway! Beide lekker een Tournedo met een fles rose erbij, dus we hebben ons goed vermaakt. Daarna met Renaat en Lenneke naar Mambo, ook wel gezellig! En vandaag lekker uitgeslapen en even naar het strand geweest was ik toch verbrandt ben, je ziet mijn zonnebril zo zitten(kijk maar goed op de foto’s) en daarna met de meiden van het huis naar wet&wild, was niet zo heel gezellig dus lekker op tijd naar huis!

Dus het gaat nog steeds goed hier, vermaak me prima! En zal het zeker die 3 en een halve maand nog wel vol houden.
Mijn ouders komen gezellig over 10 dagen! En die hebben gelukkig weer allemaal spulletjes voor me bij, oa kleren want ik ben het nu al beu met mijn kleren, en helaas kun je hier ook niet zo goed shoppen dus ja! Maar heb er wel onwijs veel zin in, kan ik hun alle mooie stranden laten zien en alle restaurantjes!

Ondertussen heb ik er al wat foto’s bij gezet, elke week zet ik er wel nieuwe op dus hebben jullie weer wat om te zien!

Deze week ga ik niet zo heel veel bijzonders doen, dinsdag vergadering op stage en daarna met de collega’s naar de film.

9 apil gaan we gezellig naar Ilse de Lange op Mambo!

Nou toch weer een heel verhaal getypt maar ja zoveel bijzonders staat er ook weer niet, zal heus wel wat vergeten zijn maar ja!
Hoorde dat het in Nederland nu een beetje goed weer begint te worden!! Dus geniet maar allemaal lekker van de zon!

Tot het volgende verhaal maar weer!

Ps. Mij..kun je niet gewoon zeggen wie je bent, ben eigenlijk wel nieuwsgierig!!

Veel liefs!

• 23 Maart 2009 - 08:57

Elly:

Hoi lieve Linda,
    Nu eens aan mij de eer om als eerste op je verhaal te reageren! Je hebt ons weer prima op de hoogte gehouden. Gezellig om alles weer te lezen. Leuk om je alvast te verheugen op de komst van je ouders, je kunt inderdaad al gaan aftellen. Geniet van al je activiteiten, succes met je eindproject en tot mails weer!
    Liefs, Elly

• 23 Maart 2009 - 09:12

Ellen:

Hey lief vriendinnetje!
    Oow wat ben ik jaloers op jou luxe leventje daar! Ff op en neer naar het strand als je wilt, lekker vaak stappen en uit eten...heerlijk!! Wel fijn dat je zo aan het genieten bent daar, zo hoort het! :D
    Leuk dat je ouders langs komen binnenkort! En daarna nog je zus en dr vriend en dan nog Roos! Tsjonge jij hebt het echt goed daar en zo vliegt de tijd natuurlijk helemaal!!
    Nou meisje, blijf leuke verhaaltjes schrijven en mailen en smsen, want vindt het altijd leuk om wat van je te horen!
    spreek je snel weer!

Liefs xXx

• 23 Maart 2009 - 10:31

Janny:

Eindelijk weer een verhaal maar ja het blijft wel vaak bij stappen daar.Ik weet niet of Rosanne dat wel zooooo leuk gaat vinden .Als ik die hoor is ze nog al wat van plan om daar te willen gaan doen. Jullie pap en mam bijna op bezoek geniet er van en we wachten op je nieuwe avonturen. Groetjes uit alweer koud en grijs Nederland

• 23 Maart 2009 - 10:33

Stephanie:

Hey Linda,

Jouw verhalen vervelen mij niet hoor. Ik vind het elke keer weer leuk om te lezen wat je hebt gedaan. Fijn dat stage goed bevalt, je project ook goed loopt en natuurlijk niet te vergeten de kindjes die lief zijn. Hier in Luyksgestel gaat ook alles gewoon z'n gangetje. Het wordt hier lekker voorjaar! Nog erg veel plezier en ik kijk weer uit naar je volgende verhaal.

Groeten, Stephanie

• 23 Maart 2009 - 11:45

Roos:

Meisje,

Ik krijg al helemaal de kriebels om te gaan. Helaas moet ik nog 2 maanden wachten voor het zover is... Ik moet het dus nog even doen met jou verhaaltjes! Gelukkig vermaak ik me prima met die verhalen en heb ik echt iets om naar uit te kijken!
    Ben echt benieuwd naar al die kroegen (boten/strandtenten) van jou, maar natuurlijk ook naar je stage. Kan ik daar niet een keertje gaan kijken als ik er ben..??
    Have fun, Girl!!

Liefs

• 23 Maart 2009 - 13:10

Carrie:

Hoi Linda,
    Het regent, het hagelt en het waait superhard, maartse buien noemen ze dat, ben blij dat er bij jullie ook af en toe een buitje valt, zijn wij dus niet de enigen.
    Hier gaat gelukkig alles z'n gangetje. Onze Joost en z'n groep hadden de 3e prijs bij de Blaalse Lichtstoet, dat dat was best wel goed. Ik heb een drukke week voor de boeg want ik moet elke dat werken. Nu ga ik aan m'n huiswerk (Frans) beginnen, want ik moet vanavond naar school en dan moet het af zijn.
    Geniet, en tot de volgende mail maar weer.
    Groetjes
    Carrie en de rest

• 23 Maart 2009 - 14:24

Zus!:

Ha zusje!!

Wat een mooie foto's weer,en een leuk verhaaltje.... zou ik van die foto's zo ook al een beetj bruin worden? Hier is het het weekend mooi weer geweest maar nu echt heel vies!! Ik heb er ook al zin in!

Liefs

• 23 Maart 2009 - 15:47

Mama:

ha meisje fijn dat het allemaal nog goed is. Ik verheug me op volgende week. Kom ik lekker langs jou in de zon liggen. Kleren en spullen liggen klaar.

Tot woensdag groetjes xxx
    Mama

• 23 Maart 2009 - 15:55

Je Broer:

Ha zusje
    fijn dat alles nog goed gaat. Maar het weer hier is helemmal niet zo goed als jij denkt want nu ik dit zit te typen regent het dus dat is wel jammer. ff een vraageje he in jou bericht staat dat jij bij hemingway had gegeeten met een fles rose erbij maar was die fles voor jullie beide of hadden julie allebij een fles rose. Ik zelf denk da laatste jou kennende haha. Tot het volgende bericht maar weer

ps leuke kaart trouwens

groeten je broer

• 23 Maart 2009 - 18:23

Nieke:

Hai linda

alles goed?
    met mij wel
    zo te lezen is het leuk in curacao.
    ik hoop dat het nog leuker word.

10000 kusjes van nieke

• 24 Maart 2009 - 19:07

Suus Haas:

Heey heey chickie,

Zou je niet is wat vaker op stap gaan.. doe je zo maar weinig als ik het zo lees...!! :P Meer dan mij ben al ff nie geweest. maar komt helemaal goed.. en drink een cocktail daar voor mij..
    Xxxx liefs

• 26 Maart 2009 - 19:29

Kim De Waal..:

Pf, wat ´n super gave verhalen weer.. Jij hebt ´t goed, maar dat verdien je ook! Ik zou eigenlijk je verhalen niet moeten lezen want dan ben ik stik jaloers!

Kijk er naar uit om weer lekker met je te housen..

Veel plezier nog!

Liefs, x Kim

• 26 Maart 2009 - 20:09

Angela:

Hallo linnie, hier even een berichtje van mij:D
    Wat fijn dat je het zo goed naar je zin hebt..
    Hier gaat het ook goed, ben ondertussen al heel rond haha maarja ben ook alweer bijna 27 weken, het gaat heel snel..
    Wel raar hoor, wij hebben nu elke week tutorles met een paar meiden.. wel raar want meer als de helft van de klas zie je eigenlijk niet meer.. Met michaela en purly gaat het volgens mij ook redelijk goed in Suriname.. Nog even lin dan zit het er alweer op voor jou.. geniet er nog maar lekker van want voor je het weet ben je alweer thuis.. ik ben over 8 weken al afgestudeerd, en dan gaat mijn verlof in.. nou veel plezier nog!!

dikke kuss angela je klasgenoot:D

• 27 Maart 2009 - 13:46

Mij:

Lieve Lin,

Wie ik ben dat is de vraag,
    en dat wil ik zo houden graag!
    Met een beetje spanning op zijn tijd,
    ben jij die nieuwsgierigheid voorlopig nog niet kwijt ;)
    Het duurde even, we waren al bang,
    want twee weken wachten is wel erg lang!
    Ook al lijken je verhalen op elkaar,
    de website staat hier altijd klaar!
    Zoals ik op de foto's al zie,
    heb je het stappen goed onder de knie.
    Volgens mij heb je al heel wat leuke mannen gespot,
    en verveel jij je daar dan ook echt niet rot!
    Zorg goed voor jezelf, zodat je niet ziek bent,
    dan heb je meer tijd voor die leuke vent!!
    De tijden van stage zijn erg fijn,
    kun je ook nog veel uurtjes op het strand aanwezig zijn ;)
    Dadelijk twee weekjes rustig aan,
    en lekker met papa en mama meegaan!
    Ik spreek je snel, als het weer kan,
    en je weet, geniet er nog lekker van!

Heel veel kusjes van mij

• 13 April 2009 - 11:32

Peet Kaptheyns:

He Linda, ik lees (en hoor van jullie mam) dat jij het wel maakt daar op Curacao. Maar ik wacht nu steeds op het verslag van je avonturen met jullie mam en jullie pap samen, of komen die verhalen nog en heb je het nu veel te druk om ze alles te laten zien daar? Nou meid, geniet er maar van want voor je het weet zit je alweer hier in Westerhoven waar het overigens nu al een aantal dagen heel lekker weer is gelukkig. Ik hoor het wel vandeweeek op de theeklets. Groetjes en ik blijf je avonturen volgen.